Bed & Breakfast en Camperplaatsen

Plaatsnaam:
Oud-Alblas
Oplevering:
2019

Trots op ons project Bed & Breakfast en Camperplaatsen bij de familie Verhoeven in Oud-Alblas.

De voormalige stal is door Aannemersbedrijf Duym omgetoverd tot een B&B met vier ruime appartementen uitkijkend op de landelijke omgeving. Alle appartementen zijn voorzien van een royale eigen badkamer. Er is een open ontvangst- en ontbijtruimte gecreëerd met uitzicht op de molens. Daarnaast is er voor campergasten een wasruimte in het gebouw gemaakt welke van buitenaf toegankelijk is. De B&B is dicht gelegen bij diverse toeristische attracties in de omgeving, zo zijn de molens van Kinderdijk per fiets te bereiken.

De fundering, vloer, staalconstructie en de stenen muren van de bestaande stal zijn hergebruikt en waar nodig aangepast. De B&B is verder opgebouwd met geïsoleerde houtskeletwanden en afgewerkt met potdekseldelen. Alle kozijnen zijn in kunststof uitgevoerd waardoor deze onderhoudsvriendelijk zijn. Het dak is uitgevoerd in geïsoleerde stalen dakplaten waarin vier velux dakramen zorgen voor veel licht in de ontbijtruimte.

De B&B wordt verwarmd met een pelletkachel, deze heeft voldoende capaciteit om ook de woning van de familie te verwarmen. Dit betekend dat het complete terrein onafhankelijk is geworden van gas. De B&B en andere gebouwen op het terrein zijn geschikt (gemaakt) om zonnepanelen aan te brengen.

In de voormalige rundveestal is de vloer aangepast zodat deze nu geschikt is gemaakt als caravan- en camperstalling.

Wilt u ook zo’n mooie B&B of heeft u andere bouw- of verbouwplannen? Neem vrijblijvend contact op met Aannemersbedrijf Duym om uw project te bespreken. Wij denken graag met u mee.

duym_duymbv_b-b_oud-alblas_img_9836
duym_duymbv_b-b_oud-alblas_img_9515
duym_duymbv_b-b_oud-alblas_img_9558
duym_duymbv_b-b_oud-alblas_img_9616
duym_duymbv_b-b_oud-alblas_img_9624
duym_duymbv_b-b_oud-alblas_img_9656
duym_duymbv_b-b_oud-alblas_img_9666
duym_duymbv_b-b_oud-alblas_img_9641
duym_duymbv_b-b_oud-alblas_img_9696
duym_duymbv_b-b_oud-alblas_img_9344
duym_duymbv_b-b_oud-alblas_img_9774
duym_duymbv_b-b_oud-alblas_img_9350
duym_duymbv_b-b_oud-alblas_img_9347
duym_duymbv_b-b_oud-alblas_img_9535
duym_duymbv_b-b_oud-alblas_img_9476
duym_duymbv_b-b_oud-alblas_bedankje